PASSOS A SEGUIR PER TRAMITAR LA PREINSCRIPCIÓ A GRAU SUPERIOR

 

Terminis: Des de 10.06.2020 fins al  17.06.2020 

1. Sol.licitud electrònica

La sol·licitud s'ha de presentar al registre electrònic de la Generalitat mitjançant el formulari electrònic.

Per poder utilitzar el formulari electrònic, cal identificar-se amb un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d'identificació idCAT Mòbil, i el número d'identificació de l'alumne/a amb el qual consta al Registre d'Alumnes de Catalunya (RALC) i que es pot obtenir amb la Consulta de l'identificador de l'alumne. La direcció del centre on s'han cursat ensenyaments des del curs 2015-2016 també pot facilitar el número identificador de l'alumne/a a les famílies i, en casos excepcionals i durant el període de preinscripció, es pot sol·licitar aquest identificador a les àrees territorials del Departament d'Educació, acreditant-se amb el DNI o document equivalent.

El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica s'acaba amb l'enviament del formulari i no s'ha de presentar cap còpia al centre.

 

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona però s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, modalitats i règim, sempre ordenats per ordre de preferència.

Feu click aquí per accedir al formulari de la sol.licitud electrònica.

Recordeu:

Codi de Centre:

08054277 Institut de Tona

Codi estudis:

DIRECCIÓ DE CUINA 

HTD0  Direcció de Cuina

DIRECCIÓ DE SERVEIS EN RESTAURACIÓ

HTE0  Direcció de Serveis en Restauració

2. Sol.licitud amb suport informàtic

Si no es pot utilitzar el formulari electrònic cal utilitzar el formulari amb suport informàtic.

 

En aquest cas, cal enviar les dades amb aquesta eina dins el termini previst. A continuació, cal enviar per correu electrònic el resguard de la sol·licitud i, acompanyat de la documentació acreditativa corresponent, a la bústia electrònica exclusiva (secretariaeho@iestona.net) demanat en primera opció dins el termini establert per presentar la documentació.

 

Si no s'ha pogut validar electrònicament, també s'haurà d'enviar per correu electrònic la documentació d'identificació de la persona sol·licitant o de l'alumne. I si l'alumne/a és menor d'edat i no fa els 18 anys durant l'any 2020, caldrà enviar també el llibre de família.

Per qualsevol dubte o pregunta relacionada amb la preinscripció podeu enviar un missatge a: escolahostaleriaosona@gmail.com.

Consulta el calendari de Preinscripcions

© 2023 by Escola d'Hostaleria d'Osona. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now