top of page
Finalització del projecte de cervesa art

El projecte Ens fem la nostra cervesa va nèixer l'any 2020 i va obtenir un reconeixement per part de la Fundació BCN Formació Professional.

El projecte d’innovació de serveis, està fonamentat en ampliar els coneixements dels alumnes en el procés d’elaboració de la cervesa i els coneixements del producte de la terra. En concret dels diferents llúpols utilitzats en l'elaboració de la cervesa artesana.

 

La formació reglada, ja dóna unes pautes sobre la fermentació, ingredients, fabricació, maduració, envasat, tipus de cervesa i el seu servei. És sota aquesta premissa que l’Escola d’Hostaleria afegeix a la formació establerta un plus, donant als alumnes la possibilitat de conèixer i experimentar amb el procés real de la creació d’una cervesa de l’Escola i poder-la servir als clients del nostre restaurant pedagògic.

 

El projecte d’innovació respon a unes necessitats que des de l’escola creiem que són importants i que es concreten en els següents objectius:

  • Donar un recurs pedagògic en l’ensenyament del reconeixement dels estris , tècniques, processos, elaboració, conservació, materials més diversos i servei de la cervesa. Als alumnes, en grups reduïts se’ls fa les explicacions pertinents de l’ús , elaboració, conservació i servei final del producte adquirit.

  • Millorar la falta de coneixement en aquestes tècniques. Els instruments adquirits ajuden a conèixer aquests mateixos instruments i  les tècniques que porten associades. En la mesura que sigui possible i sempre com a complement del currículum. S’utilitza com a ampliació de la formació. 

  • Intentar estar a l’avantguarda dels processos, tècniques, tipus d’elaboracions més utilitzades alhora de crear una cervesa artesana.

 

 

bottom of page